| | | |

10x Creatieve cadeauverpakkingen

We kennen allemaal het gevoel van opgewonden zijn om een cadeau te geven en dan te beseffen dat we geen inpakpapier hebben of dat we niet zeker weten hoe we het cadeau op een leuke manier kunnen verpakken. Maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met deze creatieve cadeauverpakkingen die gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger zullen toveren.

Creatieve cadeauverpakkingen. Het vieren van feest. Vrolijke man met baard of hipster die met ballonnen glimlacht.
 1. Het ‘monster’ cadeau: Verander je cadeau in een schattig monster door het inpakpapier te gebruiken om ogen, tanden en misschien zelfs een tong te knippen en deze op de verpakking te plakken. Je kunt ook wat stekelige ballen maken van inpakpapier om het er extra monsterlijk uit te laten zien.
 2. De ‘ballon’ verpakking: Een ballon is al een feestelijk item op zichzelf, waarom zou je het niet als verpakking gebruiken? Stop het cadeau in een ballon, blaas hem op en laat hem op een leuke manier knallen tijdens het uitpakken.
 3. De ‘rare vorm’ verpakking: Stop het cadeau in een ongewone vorm, zoals een prullenbak, een koekjestrommel of zelfs een schoenendoos. Wikkel vervolgens het item in met inpakpapier om het er toch als een cadeau uit te laten zien.
 4. De ‘snoepwinkel’ verpakking: Wie houdt er niet van snoepjes? Gebruik verschillende snoepjes om het cadeau in te pakken, zoals lolly’s, spekjes, zuurtjes en meer. Je kunt ook snoepjes gebruiken om de vorm van het cadeau te maken, zoals een grote lolly die het cadeau bedekt.
 5. De ‘illusie’ verpakking: Maak het cadeau optisch bedrog door de verpakking te versieren met een foto van het item dat er niet in zit. Als de ontvanger het cadeau opent, zullen ze verrast zijn om iets heel anders te vinden dan ze verwacht hadden.
 6. De ‘grappige’ verpakking: Maak je vrienden en familie aan het lachen met een grappige cadeauverpakking. Wikkel het cadeau bijvoorbeeld in met inpakpapier dat een levensgroot gezicht van jezelf of de ontvanger bevat. Of stop het in een ‘nutteloze doos’ die eruitziet als een echt cadeau, maar als het wordt geopend blijkt er een onbruikbare gadget in te zitten.
 7. De ‘verrassing’ verpakking: Als je een klein cadeau geeft, kan je het verbergen in een ander voorwerp. Verstop bijvoorbeeld een ring in een oude sjaal of wikkel een ketting om een ​​theelepel en verstop het in een thee-ei.
 8. De ‘weggeef’ verpakking: Geef de ontvanger een extra cadeautje door het cadeau in een object te verpakken dat ze kunnen houden en hergebruiken, zoals een theepot, een mok of een tas. Ze zullen het cadeau in de verpakking waarderen en het object nog jarenlang gebruiken.
 9. De ‘natuurlijke’ verpakking: Maak gebruik van de schoonheid van de natuur door je cadeau te verpakken in natuurlijke materialen zoals bladeren, bloemen en twijgen. Wikkel het item bijvoorbeeld in een bloemige doek of verpak het in een mandje gemaakt van takken.
 10. De ‘doe-het-zelf’ verpakking: Als je wat tijd en creativiteit hebt, maak dan je eigen cadeauverpakking. Maak bijvoorbeeld een papieren bloem en wikkel het cadeau erin, maak een kaart met een persoonlijke boodschap of gebruik stempels om je eigen ontwerp op de verpakking te maken.

Met deze creatieve cadeauverpakkingen, zal het uitpakken van het cadeau net zo leuk zijn als het cadeau zelf! Hopelijk heb je genoten van deze ideeën en ben je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met het verpakken van cadeautjes op een leuke en creatieve manier.

DIY creatieve cadeauverpakkingen op donkere achtergrond.

Onthoud dat de verpakking net zo belangrijk kan zijn als het cadeau zelf. Door een creatieve en leuke verpakking te maken, laat je zien dat je echt om de ontvanger geeft en hen een onvergetelijke ervaring wilt geven. Probeer een van deze ideeën uit en laat ons weten hoe het ging!

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *